RSC Koersel - Real Noorderwijk 2 - 2Stunt alweer vergeten.Iedereen paraat voor de wedstrijd tegen staartploeg Koersel. Na de prachtige zege vorige speeldag tegen leider Heusden niets dan lachende gezichten. Als je de toekomstige kampioen kan kloppen kan een debutant in 2e nationale toch geen probleem zijn zeker. Maar Noorderwijk blijft de ploeg van alles of niets. En vorige vrijdag was het niets, een hele slappe wedstrijd van REAL tegen een al even gewoon ploegje uit Koersel, geen vedetten, wel veel inzet. De eerste minuten steeds balbezit voor de bezoekers, amper kansen maar toch een doelpunt via wie anders dan Khalid die zijn veertiende van het seizoen maakt na een mooie actie en assist van Azzimani. Nadien toch wat kansen voor de bezoekers die echter de 0 – 2 en 0 – 3 laten liggen. Op het kwartier wordt het gelijk via Fernandez (1 – 1). Voor de rust mag Noorderwijk nog een penalty trappen maar Nicolay mist. Na de pauze zien we een gretig Koersel dat snel op voorsprong komt via Faieta. De thuisploeg maakt nu het mooie weer en krijgt kansen op 2 – 1 en 3 – 1 maar keeper Nevelsteen staat gelukkig niet te slapen. Drie minuten voor het einde pasje van Plompen op de vrijstaande Khalid en zijn vijftiende treffer dit seizoen zorgt voor een terechte puntendeling. Conclusie, een veel te laks Noorderwijk dat na de overwinning tegen Heusden terug met beide voeten op de grond staat. Volgende week trekt Noorderwijk naar Eisden en ondertussen werkt Sportief Manager Davy Derboven aan de ploeg voor volgend jaar. Balvirtuoos Nelson de kok plaatst deze week zijn handtekening en met alle huidige spelers wordt deze maand getracht een akkoord te bereiken. Iedereen behouden en graag twee nieuwkomers is de bedoeling. Noorderwijk wil ook nog verder professionaliseren en wil hiervoor graag nog een extra coach of trainer aantrekken en enkele medewerkers die de handen uit de mouwen durven steken. [b]De Noorderwijkse spelers waren:[/b]Witvrouwen, Nevelsteen, Michiels, Plompen, Wagemans, Hermans, Troonbeeckx, Khalid Ait Salah, ’T Syen, Van der Auwera, Azzimani en Nicolay.